Tips om te slagen voor je rijexamen

 

1. Oefenen, oefenen, oefenen.

Zelfs als uw 12 verplichte rij-instructies zijn voltooid, kan het geen kwaad om nog een paar lessen te boeken om uw zelfvertrouwen te vergroten. Naast aanvullende professionele lessen, waarom zou u geen vaste tijd met uw ouders of een andere ervaren chauffeur regelen die u kent?

 

2. Blijf bij wat je weet.

U moet oefenen met autorijden in de auto waarin u uw test wilt doen. En net zoals u geen wedstrijd kunt spelen met een kapotte hurley, kunt u uw test niet doen in een gevaarlijke auto. Zorg ervoor dat uw auto naar keuze een goede NCT heeft, zodat het op de wegdag legaal is. Misschien ook van tevoren een wasbeurt geven om echt indruk te maken op de testinstructeur.

 

3. Noteer uw voortgang.

Rijden leren is voor iedereen een andere ervaring. Sommigen van ons zijn geweldig in achteruitrijden en anderen zijn geweldig in parallel parkeren. Wees je bewust van je zwakke punten en werk eraan. Markeer uw voortgang zodat u kunt zien of u met de dag verbetert. Denk niet dat de testinstructeur je niet zal vangen – vertrouw ons, dat zullen ze!

 

4. Verfris op theorie.

Ja, we weten het, je gaat studeren en je zult de komende vier jaar van je leven met je hoofd in de boeken doorbrengen, maar de testinstructeur is niet alleen geïnteresseerd in je rijgedrag. Ze willen zien dat u uw theorie door en door kent en dat u erop kunt vertrouwen dat de Ierse wegen veilig zijn. Waarom zou u geen Vrijdagavond Driver Theory Test-tafelquiz beginnen? Het kan een beetje gek blijken te zijn. Je cbr theorie examen oefenen kun je natuurlijk online doen. Een verkeersborden test kan uw geheugen ook verfrissen.

 

5. Veiligheid wordt niet overschat.

Ierse wegen kunnen een gevaarlijke plaats zijn, vooral voor nieuwe chauffeurs. Hoewel autorijden een leuke bezigheid is, is het belangrijk om te beseffen dat er echte gevaren bestaan op Ierse wegen. Test je hand om deze gevaren te vermijden door het nieuwe Boxymo.ie-spel te spelen.

 

6. Ken het gebied.

Als u uw test in uw plaatselijke stad heeft geboekt, moet u lief zijn omdat u de omgeving kent. Toch is het de moeite waard om de woonwijken en bedrijventerreinen in te gaan, voor het geval de instructeur een kromme bal gooit.