Vergeet Bitcoin: hier zijn 3 aandelen die u in plaats daarvan zou moeten kopen

Deze bedrijven zorgen voor veel slimmere investeringen dan een mogelijk gebrekkig digitaal token. Temidden van de chaos van 2020 zijn niet alleen technische aandelen een aangename verrassing geweest. De meest populaire en waardevolle cryptocurrency ter wereld, bitcoin, eindigde op zaterdag 10 oktober, na een stijging van 57% op een year-to-date-basis.

 

Er zijn een aantal redenen voor de stijging van bitcoin in 2020. Zo werden de blokbeloningen van bitcoin – dat wil zeggen de hoeveelheid bitcoin die aan cryptocurrency-mijnwerkers wordt toegekend om de geldigheid van transacties in de blockchain te bewijzen – op 11 mei gehalveerd. Historisch gezien werd bitcoin gehalveerd. substantieel is gestegen voorafgaand aan een halveringsevenement. Bitcoin wel of niet kopen online.

 

Een fysieke gouden bitcoin die op een tafel staat. Bitcoin heeft ook geprofiteerd als investering in een veilige haven in de nasleep van de recessie in het coronavirus. Nu contant geld wordt ontmoedigd vanwege mogelijke virusoverdracht, is er een sterke pleidooi voor digitale betalingen om contant geld te vervangen.

 

Vergeet ook niet dat bitcoin fungeert als de overbruggingsvaluta die beleggers vaak moeten kopen als ze ervoor kiezen om te investeren in andere, minder gangbare cryptocurrencies (die niet Ethereum of Ripple heten). Dit zorgt voor een constante vraag naar en eigenaarschap van wat wordt gezien als een beperkt teken.

 

Vergeet bitcoin – deze aandelen zijn slimmere aankopen

Maar als je het mij vraagt, zijn er veel betere manieren om je geld te investeren dan door bitcoin te kopen. Het probleem met de meest populaire cryptocurrency is tweeledig.

 

Ten eerste is er een schaarste-versus-nutsprobleem. Aangezien een aanzienlijk percentage van de uitstaande tokens in handen is van investeerders die niet van plan zijn hun munten te gebruiken om aankopen te doen, is het nut van bitcoin als leverancier van digitale transacties vrij laag. Omdat programmeren het enige is dat de tokenlimiet van bitcoin op 21 miljoen houdt, kan dit in de toekomst worden overschreven. Bitcoin heeft dus een beperkte bruikbaarheid of schaarste – niet beide. Hoe wordt de waarde van een bitcoin bepaald?

 

Het andere probleem dat ik heb met bitcoin is dat fiat-valuta’s worden getest in combinatie met blockchain. De echte waarde van cryptotechnologie zit in de onderliggende blockchain, niet in het token zelf. Aangezien het kopen van bitcoin mensen geen eigendom van de blockchain geeft, kopen investeerders aantoonbaar het verkeerde bezit.

 

 

In plaats van bitcoin te kopen, zijn hier drie aanzienlijk slimmere aandelen die u kunt kopen met uw zuurverdiende geld.

 

Een persoon die zijn Cash Card in een Square-creditcardlezer steekt. Als u absoluut bitcoinblootstelling wilt, is de beste manier om dat te doen het kopen van fintech-aandelen Square. Het langstlopende operationele segment van Square, en dat de meeste mensen zullen kennen, is het ecosysteem van de verkoper. Square levert de afgelopen acht jaar point-of-sale-apparaten en analyses aan kleine bedrijven. Het verkopersecosysteem genereert voornamelijk inkomsten uit handelarenvergoedingen en heeft tussen 2012 en 2019 het bruto betalingsvolume dat het netwerk doorkruist met een samengesteld jaarlijks percentage van 49% zien groeien.

 

De groeimotor op de lange termijn voor Square is echter het peer-to-peer digitale betalingsplatform Cash App. In de 2-1 / 2 jaar tussen eind 2017 en juni 2020 telt de maandelijkse actieve gebruiker (MAU) van Cash App meer dan verviervoudigd tot 30 miljoen, met ongeveer 7 miljoen MAU’s die ook Cash Card gebruiken. Cash Card is een traditionele debetkaart die is gekoppeld aan het Cash App-saldo van een gebruiker.

 

Vorige week kondigde Square aan dat het 4.709 bitcoin had gekocht voor $ 50 miljoen, waardoor de totale activa in het populairste digitale token op ongeveer 1% uitkomen. Hoewel de Cash-app handelaarskosten en versnelde overdrachtskosten van zijn gebruikers int, is het vooral populair voor bitcoin-uitwisseling en investeringen. Als u uw geld wilt inzetten in een bedrijf met een mooie toekomst en blootstelling aan bitcoin, dan is Square het.

 

Een miniatuurboodschappenwagentje en minidoosjes bovenop een smartphone en laptop. Een andere slimme manier om uw geld aan het werk te zetten, is door het in Singapore gevestigde Sea Limited (NYSE: SE) te kopen. Sea geeft investeerders toegang tot Zuidoost-Azië, dat nog steeds een grotendeels onderbelichte regio van de wereld is, maar toch een meevaller van groei doormaakt van een ontluikende middenklasse in de hele regio.

 

Tot op heden was de gaming-divisie van Sea de kostwinner. Mobiele hitgame Free Fire hielp de gecorrigeerde omzet in zijn digitale entertainmentsegment met 62% omhoog te duwen ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar in het tweede kwartaal. Het bedrijf kondigde ook aan dat driemaandelijks betalende gebruikers 91% zijn gestegen ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Maar de dominantie van digitaal entertainment zal voor Sea Limited niet lang meer bestaan ​​- en dat is eigenlijk een goede zaak voor investeerders.

 

Het veel spannendere bedrijfssegment voor het bedrijf is het Shopee e-commerceplatform. De gecorrigeerde inkomsten stegen met meer dan 187% in het meest recente kwartaal, met een bruto-orderstijging van 150% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar en een bruto handelswaarde die het netwerk meer dan verdubbelde tot $ 8 miljard. Zonder question speelde de pandemie een rol bij het versterken van online bestellingen in heel Zuidoost-Azië. Maar het is niet zo dat Shopee niet als een onkruid groeide voordat de pandemie van het coronavirus toesloeg.

 

Bovendien lanceerde Sea in 2014 SeaMoney, dat vandaag mobiele portemonneeservices en betalingsverwerking biedt voor particulieren en bedrijven. In het tweede kwartaal van 2020 bedroeg het aantal betalende gebruikers voor zijn mobiele portefeuillediensten meer dan 15 miljoen.

 

Als uw hart is gericht op digitale betalingen, sla dan bitcoin over en geniet van de snelgroeiende en digitale exposure die u krijgt met Sea Limited.

 

Een glimlachende jonge winkelmedewerker die een computer met touchscreen op het verkooppunt gebruikt..

Shopify

Ten derde en tot slot zou ik investeerders aanmoedigen om bitcoin te vermijden en in Shopify (NYSE: SHOP) te kopen. Als uw stelling over bitcoin is dat het zou kunnen leiden tot een digitale aankooprevolutie, dan is Shopify leverancier van cloudgebaseerde e-commerceoplossingen het bedrijf voor u.

 

Volgens het bedrijf bezit het nu al het op een na hoogste aandeel (5,9%) van de Amerikaanse e-commerce voor de detailhandel in de consumptie-afhankelijke Verenigde Staten. Hoewel dat meer dan 31 procentpunten achterblijft bij Amazon, dat de online winkelruimte domineert, heeft Shopify het bruto koopwaarvolume (GMV) zien stijgen van $ 7,8 miljard in 2015 naar $ 61,1 miljard in 2019. Voor de context, Shopify’s GMV was net in de tweede kwartaal dat door het coronavirus wordt uitgedaagd, dus het is goed op weg om zijn GMV van vorig jaar te overtreffen.

 

Het mooie van het Shopify-platform is dat het bedrijf alleen maar aan de oppervlakte komt, in termen van adresseerbare markt, maar toch al de op een na grootste online retailer van GMV is. Pas in de afgelopen paar jaar zijn grotere bedrijven begonnen met het gebruik van cloudgebaseerde e-commerceoplossingen, die bovenop naar schatting $ 78 miljard aan totale adresseerbare markt komen van kleine bedrijven (die lange tijd het primaire doel van het bedrijf zijn geweest).

 

Bovendien is dit een op abonnementen gebaseerd bedrijfsmodel dat wordt gekenmerkt door robuuste marges en minimaal klantverloop. Tijdens het tweede kwartaal waren de maandelijkse terugkerende inkomsten uit de kernoplossingen en Shopify Plus goed voor 86% van de totale omzet.

 

Dit is een snelgroeiend bedrijf dat nog in de vroege beurten staat, en investeerders zouden er verstandig aan doen om het te verkiezen boven een investering in bitcoin.