Er zijn zo ontzettend veel VPN diensten beschikbaar, en hoe kun je de beste vinden op dit moment?

VPN diensten kunnen invloed hebben op uw computer- en netwerkprestaties. Het is een communicatienetwerk dat door een ander netwerk wordt getunneld, en dat bestemd is voor een specifiek netwerk. Een veel voorkomende toepassing is beveiligde communicatie via het openbare internet, maar een VPN hoeft geen expliciete beveiligingsfuncties te hebben, zoals een authenticatie of inhoudsversleuteling. Ze overlappen ander(e) netwerk(en) om een bepaalde functionaliteit te bieden die zinvol is voor een gebruikersgemeenschap.

  • Virtual Private Networks bieden een veilige netwerkverbinding die gelaagd is op een openbaar netwerk, zoals het internet. Deze Virtual Private Network Connection maakt gebruik van de infrastructuur van het internet om beveiligde gegevens van en naar het campusnetwerk te verplaatsen. Het onderscheidende kenmerk van VPN’s is niet de beveiliging of prestatie, maar dat ze andere netwerken overlappen om een bepaalde functionaliteit te bieden die zinvol is voor een gebruikersgemeenschap.
  • IVPN biedt een kosteneffectieve oplossing voor netwerken door gebruik te maken van het internet. Geleverd met Direct Internet Access (DIA) of beschikbaar als een managed service via 3rd party Internet / IP diensten. Krijg het nieuwste op het gebied van managed IPSec en SSL VPN-technologie van verschillende systeemfabrikanten.

Hoe helpt een Virtual Private Network of VPN?

Met behulp van Virtual Private Networking in de bankwereld kunt u uw beveiliging verbeteren en alle operationele kosten verlagen ten opzichte van het traditionele WAN. Ook kunt u de geografische connectiviteit uitbreiden, de productiviteit verbeteren, de netwerktopologie vereenvoudigen en wereldwijde netwerkmogelijkheden bieden. Vind ook breedbandnetwerkcompatibiliteit en zorg voor een snellere ROI dan het traditionele WAN.

Twee soorten Virtual Private Networking in het bankwezen:

U kunt kiezen voor twee soorten VPN, Remote access vpn en site to site vpn. In het geval van een remote access vpn werkt hun personeel regelmatig op locaties buiten het kantoor. Gebruik pcs thuis, om verbinding te maken met het kantoornetwerk via inbelverbindingen of ook via een brede band. Terwijl een site to site vpn een beveiligde verbinding biedt tussen locaties over het open internet. Hierdoor kunnen bedrijven veel geld besparen. Ze maken namelijk gebruik van binnenlandse breedband in plaats van huurlijnen, wat duur is.